Suvisel tuuril astuvad vanaproua Martaks ja proua Helmiks kehastunud Gross ja Wolk üles Tallinnas, Kernus, Paides, Haapsalus, Moostes ja Viljandis.

"Meie jaoks on oluline tuua tsirkus inimestele lähedale, näidata ta imelist palet ja võimet kõnetada. Pea-asjalikult pakkuda publikule üks unustamatu õhtu meie seltsis, jagades parimat nostalgilisest estraadikunstist,” räägib Wolk. Gross ja Wolk on mõlemad lõpetanud SaSak Tsirkusekooli Soomes, astunud üles lavadel üle maailma, kuid pidanud sel suvel paremaks näidata kodupublikule, kuidas tsirkusesse armumine käib.

Grete Gross: “Proua Helmi ja Marta on oma tögamiste ja hädadega kohutavalt armastusväärsed, nendevaheline suhe ning viis olla kindlasti äratuntav kõigile. Teadmiseks vanemale publikule, kes sellise idee peale kulmu kortsutada võib, ütles etendust näinud soome vanaproua: “selleks peabki vanamutt olema, et kogu komöödiast aru saada, ma naersin terve aja pisarad silmis!””

Lavastus on sobilik kõigile - nii Helmi ja Marta eakaaslastele kui ka neile, keda vanaduspõlv kas lähemas või kaugemas tulevikus ees ootamas on.

Etendused toimuvad:

N 28.06 kl 21:00 Vagunrestoran Peatus, Tallinn (+järelpidu)
L 30.06 kl 19:00 Kernu Mõisa Küün
N 05.07 kl 19:00 Haapsalu Kultuurikeskus
L 07.07 kl 19:00 Paide Muusika- ja Teatrimaja
L 28.07 kl 15:00 Mooste mõisa folgikoda (Mooste lina - ja käsitöölaat)
K 01.08 kl 19:00 Viljandi Koidu seltsimaja