Veel tõsteti esile Cleveroni tootearenduse meeskonna ja Lauri Hirvesaare kavandatud CleverBox 2 pakiautomaadilahendust ning Mihkel Masso Huum Drop elektrikerist

“Me peame mõtlema, et tuleks teha asju, mida inimesed tõeliselt vajavad,” selgitab rahvusvahelist žüriid juhtinud Paolo Favoretto valiku tagamaid.

“Parima autoridisaini” kategoorias võidutses ühes kohast teise tõstetav valgusti-riidepuu “What?”, autoriks Tarmo Luisk. Väga tegusa ning andeka ja pidevalt üllatada suutva disainerina tuntud Luisu lambi kohta leidis Berliinis resideeruv USA ajakirjanik Michale Dumiak: “Lahendus on vahva, sel on isikupära ja suhtumist.”

Aavo Ermeli põneval viisil reguleeritav püksirihm.


Esteetiliselt kui ka otstarbekuse poolest meelde jäävad Piret Loogi nahksed seljakotid...


Anneli Altoni jalgrattakottide kollektsioon, mis lahendab väga kenasti vajadust rattaga liikujal oma asju mugavalt paigutada.

Mõlema kategooria preemia suurus on 4500 €.

Kokku esitati BRUNO disainiauhindadele enam kui 140 toodet, mille seast välja valitud paremikuga võib tutvuda NO99 teatris avatud näitusel “Disainiauhinnad 2014” näitusel 7. oktoobrini. Väljapanekul tutvustatakse tootedisaini auhinna BRUNO, noore disaineri auhinna SÄSI, ADC*E graafilise ja veebidisaini auhindade ning teenusedisaini auhindade nominentide töid.

Disainiauhinna välja andmisega soovib Eesti Disainerite Liit väärtustada disaineri ametit ja demonstreerida disaini potentsiaali ettevõtluses ja avalikus sektoris. Eesti Disainiauhindu annab välja Eesti Disainerite Liit koostöös Eesti Disainikeskuse, ADC*Estonia ja Teenusmajanduse Kojaga.