Luigetiigi saarel kõlas Artur Alliksaare Jan Uuspõllu esituses ning toimus ka live-etteütlus. Luuletaja Elo Viiding esitles aga Kadriorust kõnelevat uut raamatut "Margaret ja Kadriorg".

Täna on kavas veel etendus „Kui ühest rinnast nutsime me kaks...” Koidula ja Underi fiktiivsest kohtumisest, mille on lavastanud Diana Leesalu. Koidulaks kehastub Hele Kõrve ja Underiks Ester Kuntu. „Aknaluule kõlab kümnest aknast, Kaja Kärneri dikteeritud e-etteütlust saab teha kohapeal kirjalikult ja vanal heal viisil käsitsi.”

Tallinna Linnateatri telgis räägivad eri kellaaegadel näitlejad teostest, mis on neid enim mõjutanud. Toimub ka palju kohtumisi kirjanikega, Indrek Hargla kohtub terve päeva oma lugejatega, Kivirähk salvestab avalikult saadet „Loetud ja kirjutatud”. Lastele on oma Pokumaa-teemaline programm. Rein Oja viib aga läbi Draamateatri-teemalise viktoriini.

„Asko Künnapi koomiksikool on kindlasti huvitav. Nagu eelmisel aastal, nii tuleb ka sel aastal kirjanduspiknik. See oli valgustatult lummav, mis siis, et oli vihma sadanud. Sel aastal esinevad Jaan Sööt ja Eda Ahi,” loetles Tallinna Kirjanduskeskuse juht ja ürituse üks korraldajatest Maarja Vaino vaid väikest osa üritustest.

Kirjandustänava festivali idee on kutsuda üheks päevaks kokku kirjandusega tegelevad organisatsioonid, et ühiselt tõmmata tähelepanu eesti kirjandusele, lugemisele ja kirjanduspärandile. Elamuslik kirjandusprogramm pakub kohtumisi ja mõttevahetusi kirjanikega, uusi raamatuid, põnevaid välinäitusi, sõna- ja valgusinstallatsioone, välikohvikuid, muusikat, teatrit jpm. Loe lähemalt festivali kohta siit.