Vananenud staarid vanamoodsas filmis

Millega kinopublikut siis püütakse naerutada? Jutt käib kahest «ideaalsest» abielupaarist, kus mõlemad pereisad oma naisi petavad. Seejärel saavad mõlemad pereemad sellest teada ning otsustavad oma aastaid kestnud abielu lahutada. No vabandage, aga pärast komöödiaid «Ka gängster on inimene» ning «Neli pulma ja üks matus» ei taha leppida haletsusväärsete armukolmnurkadega. Ammugi mitte ei üllata enam kedagi sellega, kui üks petetud keskealine abielunaine oma sõbranna mehe voodiss ronib. Täielik jamps!

Goldie Hawn on reedetud abikaasa rollis nii ebaveenev, et see ei aja enam isegi nutma. Tema sada iluoperatsiooni läbi teinud näolt pole võimalik lugeda mitte ühtegi emotsiooni peale saamatuse. Ainus film, mida järgmine kord Goldie Hawnist näha tahaks on reportaaþ sellest, kuidas ta pensionile läheb.

Warren Beatty päästab päästmatut

Kõige ebatavalisem tegelaskuju on Nastassja Kinski, kes mängib boheemlaslikku tðellisti. Kinski puhul võib tõesti rääkida rollist, sest hajameelne muusik on filmi naljakamaid ja püandikamaid tegelaskujusid.

Näib, et Warren Beatty on mees, kellele on antud õilis missioon komöödia kuidagi päästa. Üks mees suudab pelgalt ühe näoilmega rohkem edasi anda, kui kõik näitlejad oma kriiskamisega kokku. Kui filmi üldse vaadata, siis ehk tasub seda teha Warren Beatty kena välimuse tõttu. Samal ajal võib Beatty näiteljameiterlikkust vaadata ka teistest ja palju parematest filmidest, nagu “Bugsy” (1991) või “Bulworth” (1998).

Kairit Ott