Stupid F ehk Andri (22) räppimisoskus on jäänud silma paljudele Eestimaa hip-hopi gurudele. Teda on kiitnud nii DJ Critical kui ka Kaarel Kose. Andri rohkem tulistab, kui loeb rahulikult riime. Ta on justkui elektrijänes, kes lisaks sellele, et laval hüppab ja kargab, mõjub ka igapäevaelus hüperaktiivsena. “Albumil löövad välja teemad sex, drugs & rock’n’roll. Aga see on sellepärast, et riimid on tehtud mitu aastat tagasi. Kõige hullemal mürgliajal,” põhjendab Andri. “Noh, 12. klassis!”

Ka paljud lugude taustad, mille eest hoolitseb Hash ehk Hannes Võrno (24), on tehtud aastaid tagasi. Lihtsalt nüüd on lood ja sõnad plaadil kokku saanud. Hannes, kelle taustasid on palju kiidetud, elas viimased kolm aastat Londonis. Seetõttu nägi albumi komplekteerimine välja väga huvitav: Hannes tegi Londonis arvuti taga muusikat ja saatis selle interneti kaudu Andri koduarvutisse. Andri kuulas ja vormis loole sobivad riimid juurde. Siis tõmbas endale vatiteki pähe, haaras mikrofoni kätte ja salvestas räpi failiks. Vatitekki on vaja selleks, et ei jääks ruumi kaja. Nüüd saatis ta räpiosa mööda internetti Hannesele Londonisse, kus too loo kokku pani.

Nõnda on albumile kogutud kokku 19 lugu. Kaasa teevad ka T-Boy, G-Enka, Chalice, J.O.C jt. Nimeks pandi plaadile “Koodeks: R.L.V”. Tähed on lühendid nimedest Rakvere ja Lääne-Virumaa. “Kogu plaat peaks näitama noorte elu ja suhtumist väikeses Rakveres,” iseloomustab Hannes. (Kunagi oli Andril sellise sisuga laulgi: “Sest see on elu R, L, V-s, kus kõigil on pohhui...”)

Plaadi materjaliga on üles astutud Von Krahlis ja Hollywoodis, järgmine suurem üritus on kodulinnas Rakveres, kus poisid esinevad 21. mail Soome päevade raames teatri väikeses saalis.