Ühtlasi kogutakse koosviibimisel annetusi Venemaal Leningradi oblastis Luuditsa külas maha põlenud vadja muuseumi taastamiseks. Septembri alguses süütamisest alanud põlengu käigus hävisid muuseumis kõik kogutud esemed ja materjalid, kuid muuseumi rajanud vadja kultuuri aktivistid on asunud hävitatut taastama.

Kohaliku omavalitsuse lubatud abiga on kavas kevadel püstitada uus muuseumihoone ning praegu tegeletakse arhiivimaterjalide paljundamise ja abistajate erakogudest saadud fotode kopeerimisega.

Siiani on vadja-teemalisi raamatuid muuseumile annetanud Eesti Keele Instituut, Eesti Kirjandusmuuseumi Arhiivraamatukogu, Eesti Akadeemiline Raamatukogu ning ka mitmed eraisikud. Samuti on rahalisi annetusi kogunenud juba mitu tuhat krooni.

Fenno-Ugria Hõimuklubi õhtud toimuvad iga kahe nädala tagant neljapäeviti algusega 18 Tallinna Vanalinna Hariduskolleegiumi Gümnaasiumi ringauditooriumis (Vene 22) ning osavõtt on kõigile tasuta. Järgmine hõimuklubi õhtu toimub 6. detsembril, mil tähistatakse Soome Vabariigi iseseisvuspäeva.