SUUR NELJAPÄEV (religiooni eri)Von Krahli Baar

Saaremetsa ruum: ajukaja & korsten “kümme käsku”gospelhaussi dj-delt Raul Saaremets, Andrevski ja Madis Nestor

Tõnso ruum: kell 23.00 “Ringo Ringvee räägib” — religioossed lood illustratsioonidega (Jasper Zoova näitab) lisaks muusikat easy listening elektroonikast kosmilise jazzfunk´ini

Live: Barbariz dj-d: Estrada, Kiwa, Aivar Tõnso taustaks max treepee remiksid Kiwa videotest

reede

Café de la Soul - CopacabanaHollywood, kell 22.00, pilet südaööni flaieriga ja naistele 60.-, täishind 120.-

Märtsis pidas Café de la Soul vägevat aastast sünnipäeva, kuid see ei tähenda, et homne bossa-show plassim peaks olema. Seekord lendab külalisena otse Brasiiliast kohale Letitia Rubbens, kes lisaks laulmisele mängib ka berimbaud, mis on eriti levinud pill capoeira stiilis. Tantsu teevad Catherin & Boys, muusikat mängivad Electra, DJ Dave Storm, DJ Hert.

13. reedeEnter (Gonsiori 2) pilet 30/40

Qba - D&B Flexus - D&B Flamer - D&B Dave - Techno (90-95) Twisted Shaman - Goa Trance Masin - Techno/Digital HC Lizard - HC, Gabber Stoned Mouser - HC, Gabber.

Caateri 5-aastane sünnipäevClub Decolté, 22.00, pilet 100/135

“5 aastat tagasi jõudsid kaks producer`it - tol ajal üks Eesti kuumimaid DJ`sid, Kalle Kukk ja “muusikale pühendunud” freak Markku Tiidumaa järeldusele, et Eesti tantsumuusikat ei ole seni keegi edukalt läände produtseerinud ja nii sündiski Caater. Kust selline nimi? Caater - nimi on pärit kaugest galaktikast. Keegi ei teagi täpselt, mida see tähendab, aga lähim seletus oleks speedboat ehk siis kaater. Oma muusikastiili kohta ütleb Caater, et tegemist on plahvatusliku kokteiliga trance`st eurodisconi, millele lisatud ka sutsu technot ja house`i. Aga tegelikult paneb Caater`i nii menukalt toimima üks salajane ja hästi-varjatud asi!” see põnev jutt on pärit Merle Zimmeri sulest. City ei vastuta Caateri salajaste asjade eest.

laupäev

Dynamo @spiritSpirit, kell 22.00, pilet 100.-

Külaliseks on Rob di Stefano, kes on kahe kuulsaima tantsulabel’i - TRIBAL America ja TWISTED-asutaja ning kannab vastutust paljude ‘90ndate kuulsaimate house’i artistide ja hittide eest. Ta on avastanud ja õpetanud mitmeid tänaseid supernimesid nagu Danny Tenaglia, Deep Dish, Junior Vasquez, Murk & Underground Sound of Lisbon. Peagi on plaadifirma TWISTED alt oodata uut materjali vanalt koostööpartnerilt ja sõbralt Danny Tenaglia’lt ning nüüd Londonis elavalt New Yorkerilt Tom Stephan aka Superchumbo’lt. Baaris esinevad Marju Kuut ja Remy Konimois.

Evergreen – Disco FeverClub Decolté, kell 22.00, pilet 75/100

Tiina Kimmel: “Kuna on tegemist ikkagi vaikse laupäevaga, siis on tulekul ka veidi vaiksem ja hoopis teistsugusem üritusega kui tavaliselt. Seda õhtut ei maksaks karta ka üle kolmekümnestel

eljakümnestel inimestel. Alati värske ja aegumatu kavaga on laval ”Laine” (tegutseb ju juba aastast 1960!) ja lisaks ka Marju Länik koos üllatusega. Üllatus selgub kohapeal.”

pühapäev

Maga ennast korralikult välja