Tunnustatud produtsendina on Francois K koostööd teinud rekordeid purustanud artistidega nagu Eurythmics, Diana Ross, U2, Kraftwerk, Mick Jagger, The Cure, Pet Shop Boys, Cabaret Voltaire - kulminatsiooniks sai 1986. aastal Kraftwerki stuudioalbumi Electric Café miksimine ning Depeche Mode’i suurima läbimüügiga albumi Violator miksimine.

House-muusika ilmaletoojaks peetavale Kevorkianile kuuluva plaadikompanii Wave Music alt on ilmunud värisemapanevad remiksid Nina Simone’i, The Smithsi, Moloko, Yoko Ono jt. loomingust.

Mehele kuulub kogu au ja kuulsus 15 aastat väldanud New Yorgi kuulsaima house-muusika peosarja “Body & Soul” käimalükkamise ja eestvedamise eest. Francois K on üks kuuest DJst, kelle panust tantsumuusika skenesse on pärjatud Dance Music Hall of Fame nominatsiooniga.

Eestisse toob Francois K pidudesari Klässiks, kus aprillis toimuv üritus on sarja kolmas. Peosarja ühe eestvedaja Jaagup Jalaka sõnul on Francois K Eestisse toomine märkimisväärse tähendusega: “Francois K tasemel artistid Eestisse iga päev ei satu. Tegu on tantsumuusikas kõrgelt hinnatud DJ ja produtsendiga, kes ühest küljest on algupärane ja legendaarne, teisest küljest on ta hetkel in ja värske. Sellist kombinatsiooni kohtab tänases muusikamaailmas harva”.

Lisaks Kevorkianile mängivad Klässiksi kolmandal peol parimad Eesti DJd nii house-muusika kui ka hip-hopi skenest: Rulers of The Deep, Paul Oja, Critical, ja Quest.

Pileteid 13. aprillil Kadrioru Tennisehallis toimuvale Klässiks peole saab osta Piletilevi kodulehel või müügikohtadest üle Eesti alates tänasest.