Ka meest huvitavad teemad, millest seni on kirjutatud üksnes naisele. Suhted, pereelu, tervis, kodu. Ja seks, mis ei ole lahatud stiilis “sakslastele meeldivad sidumismängud”. Kuid kuni viimase ajani on perioodiline lektüür, mis kirjutaks neil teemadel eeskätt mehele mõeldes, sisuliselt puudunud.

Praegusel hetkel on turg juba vähem lage. Kõrvale jättes järjekordse jõmmi- ja juppikultuuri häälekandja Di, tahaks kiitvalt mainida Eesti Päevalehe välja antavat Meeste Elu… ja vana head Maajat. Meeste Elu, millel väljas juba teine number, on püüdnud tabada just seda, mis mehele on või vähemalt võiks olla oluline ja huvipakkuv. Tervis, peresuhted, mõõdukas kokandus-, moe-, tehnikanurk. Natuke vabast ajast, natuke naistejuttu. Väga sümpaatne. Loodetavasti jätkub ilmumist kauaks.

Maaja on omandanud ootamatult väga unikaalse ilme. Peale piltide, belletristika, kirevate kildude, testi, kuulutuste ja naljanurga leiab sealt vägagi mõttetihedaid ja sisukaid artikleid nii seksist kui meeste ja naiste suhetest üldse. Üldse on Maaja stiil kainelt mehelik ja meeldivalt asjalik. Ja nagu mehele ei jookse mööda külgi maha naisteajakirju sirvida, ei tee paha, kui Maaja pärast läbilugemist lehitseda anda naisele, kes leiab sealt peale muu rubriigi “Naistele”.