New York Daily Newsi kolumnist Mike McAlary sai Pulitzeri kommentaaripreemia artikli eest, milles räägiti ühe Haiti immigrandi läbipeksmisest arvatavasti New Yorgi politseinike poolt.

New York Timesi ajakirjanik Linda Greenhouse sai kohalike reportaaÏide Pulitzeri oma püsivate ja läbinägelike aruannete eest USA Ülemkohtu tööst.

Timesi ülevaadete kirjutaja Michiko Kakutani sai kriitikaauhinna oma kirglike, intelligentsete artiklite eest raamatute ja kaas-aegse kirjanduse teemadel.

Ilukirjanduspreemia sai Philip Rothi romaan ”Ameerika pastoraal” ja näitekirjanduspreemia läks Paula Vogelile näidendi ”How I Learned to Drive” (”Kuidas ma õppisin autot juhtima”) eest. Eesti Näitemängu-agentuuri direktori Külli Holstingu sõnul on see Vogeli näidend praegu näitemänguagentuuris juba mõnda aega saadaval, kuid vaatamata pakkumistele pole ükski eesti lavastaja selle tüki vastu aktiivset huvi ilmutanud. Pulitzeri kaalukust arvestades võib eeldada, et küllap see Broadwayl mängitav tükk nüüd siin hoolsamat lugemist leiab ja peagi tõlgituna ka meil lavale jõuab.

Luuleauhinna sai Charles Wrighti ”Black Zodiac” (”Must sodiaak”) ja muusika-Pulitzeri Aaron Jay Kernise Keelpillikvartett nr 2.