8.–10. oktoobrini toimub „Kolmpäevak: PoliitikaVabadus”, mille käigus saab näha kokku viit lavastust, nende hulgas ka Sandra Z „It’s Time!” Eesti esietendust.

Tantsuetendus lastele

10. oktoobril esietendub ZUGA ühendatud tantsijate uus lastelavastus „Zuga zuug zuh-zuh-zuh” päris pisikestele, 2–4-aastastele. Eelmise, vanematele keelatud lastetükiga „ZUGA lastekas” palju tunnustust pälvinud trupi seekordses lavastuses kohtuvad tants ja mäng. Järjepanu saavad tähelepanu kehaosad: jalad kõnnivad ja jooksevad, käed silitavad ja haaravad jne.

16. oktoobril tuleb SAALi kuulus sakslane Blixa Bargeld oma 1990-ndate keskel alguse saanud muusika ja keele suhteid uuriva performance’ite sarjaga „Rede/Speech”, kus ta mängib mikrofonide, helide ja efektidega ning loob niimoodi näiteks helidega ingli DNA või parodeerib teknolugusid. 

Oktoobris on võimalik näha ka in.act.unioni esimesi katse-tusi enese toimimiseks ise energiat tootva teatri loomisel, Alar Sudaku šamanistlikku armulugu ning Ansambli U ja Mart Kangro koostööd toomaks välja muusikainterpreetide elu paradokse.

Novembris esietendub Renzo van Steenbergeni, Päär Pärensoni ja Alissa Šnaideri projekt „Tavaj!”, kus lava muutub iga-päevaelus ja -tegevustes ilmnevate kultuuriliste erinevuste transiidialaks.

Detsembris aga saab näha OMAtsirkuse uut lavastust „Circle”. Samuti jätkuvad ürituste sarjad Improtest, Hypekas jt.