Et tuju ei langeks, oli klubisse aetud seitse autot – politseimaanteemuhust Ferrarini. Kui ma kõige hinnalisemat, Rain Lõhmusele kuuluvat Ferrari F355-t, Decolte uksest sisse manööverdan, mõtlen, et juuksed lähevad halliks! Vastutus on nii suur, kuigi autod kindlustatud. Kuidas ma lähen jutuga, et näe, kriips tuli peale, ei mahtunud sisse ilusti? Üles lavale sõites oli küll vahepeal tunne, et nüüd kukub alla. Õnneks mitte. Terve peo jooksul seisid turvamehed autode lähedal - ikkagi mitu miljonit krooni läikimalöödud rauda.

Ametlikud pacechickid olid õhtul Kirsti Timmer, Lea Teemets ja Kristina Bellanova. Uno.ee fotograafil silm säras nagu välklamp kui piigadest, ilusad autod taustaks, pilte tegi. Lea ja Kristiina võtsid vahepeal ohjad lausa oma kätte ja läksid lavale tantsima, et peole veel hoogu juurde anda. Lisaks olid politseiriietes tantsutüdrukud, kes rahval silma peal hoidsid.

Pidu kestis varaste hommikutundideni ja afterpartyks oli järgmisel päeval klubist autode väljamanööverdamine. www.streetrace.org kinnitusel oli see aasta parim pidu. Järgmise peo teeme offroad special. Tuleb ainult välja mõelda, kuidas need hiiglasuured maasturid klubisse saab. Sees ruumi on, kui vaid ukseavad väikseks ei jää.