Film sobib on igas vanuses vaatajatele, näitletele on abiks tipptehnika abil loodud eriefektid. Filmi aluseks oleva raamatu kirjutas lastekirjanik E.B. White. Filmis teevad kaasa Oscari-võitja Geena Davis, Hugh Laurie ja Jonathan Lipnicki. Loomsete tegelaste hääli teevad Michael J. Fox, Nathan Lane, Steve Zahn, Chazz Palminteri, Jennifer Tilly jpt. Filmi lavastas Rob Minkoff ("Lõvikuningas") stsenaariumi alusel, mille kirjutasid Gregory J. Brooker ja M. Night Shyamalan ("Kuues meel"). Film on varustatud ingliskeelne eesti- ja venekeelsete subtiitritega, pikkus on tund ja 25 minutit.

Neljapäeval ja reedel kell 15 saab Kinomajas vaadata muinasjuttfilmi "Printsess Anastasia", mis on valminud 300 kunstniku kolme aasta pikkuse töö tulemusena. Osade muinasjututegelaste hääled kuuluvad samadele näitlejatele, kes on sisse lugenud ka joonissarja "Simpsonid". Staaridest löövad kaasa Meg Ryan, John Cusack, Kelsey Grammer, Christopher Lloyd, Angela Lansbury, Kirsten Dunst ja Hank Azaria. Inglisekeelne multifilm on varustatud eesti- ja venekeelsete subtiitritega ning kestab tund ja 34 minutit.

Nädalavahetusel jätkub koolivaheaja programm Kinomajas populaarse filmipõrsakese Babe'i seiklustega suures linnas, mis osutus vääriliseks järjeks 1995. aasta suurimale üllatajafilmile ja eriefektide eest Oscari pälvinud filmile "Babe". Mõni aeg peale seda, kui Babe võitis suure lambakoerte meistrivõistluse, leiab pisikese põrsa süül aset äpardus, mille tagajärjel satub farmer Hoggett (James Cromwell) haigevoodisse ning pank tahab farmi võlgade katteks maha müüa. Perenaine ei näe muud väljapääsu, kui võtta Babe ja lennata temaga kauge mere taha, kus osav kärssnina saaks mõõduka tasu eest oma oskusi demonstreerida. Sellest saab alguse suur seiklus, mille käigus kohtab suurlinna südamesse sattunud südamlik põrsas lugematuid ohtusid ning leiab omale terve rea uusi sõpru.

Filmi lavastajaks ja kaas-stsenaristiks on George Miller ning põhilisi inimrolle mängivad selles James Cromwell, Magda Szubanski, Mary Stein ja Hollywoodi veteran, 78aastane Mickey Rooney, kes tegi oma kinodebüüdi juba kaheaastaselt. Filmi tegemisel osales kokku 799 looma, nende seas 200 kassi ja koera, orangutange, ðimpanse, lambaid, parte ja pisike kuldkalake. Ka see film on varustatud nii eesti- kui venekeelsete subtiitritega.

Piletid kõigile koolivaheaja programmi laste- ja koguperefilmidele maksavad 30 krooni.