Allfilmi toodetava lühifilmi tegijateks on noored – reÏissöör Mihkel Ulk, operaator Mihkel Soe (kelle jaoks on tegemist ühtlasi filmikooli lõputööga) ning produtsent Kätlin Jensen-Tiigi. Peaosi mängivad Eva Klemets, Tambet Tuisk ja Gert Raudsepp (viimased kaks NO-teatrist).

Nagu Henno teksti puhul võib oodatagi (kuigi tegemist on tema esimese filmistsenaariumiga), räägib lugu ühiskonna valupunktidest.

Seekord on selleks edukultus ja karjääriusk, mille nimel ollakse nõus loobuma oma inimlikkusest.

Tuleb ka telesse

Henno enda sõnul valmis lugu juba kolme aasta eest ning esialgu kirjutas ta selle teatrilavale. “Lühifilmistsenaariumiks kujunemine on asja teine etapp,” lisas ta.

“Südameasjade” peategelasteks on mees, naine ja telekorrespondent. Mees on ületöötanud, naine rase ning sellisest maailmast väsinud. Korrespondent üritab segases reaalse ja meediamaailma konfliktis ellu jääda. Mäss ei tohiks nendes tingimustes üllatada.

Film peaks valmis ja DVD-le saama novembri lõpuks ning kõigi eelduste kohaselt esitletakse seda Sõpruse kinos ning ehk ka mõnes kohalikus telekanalis. “Usun, et ühelgi telekanalil pole põhjust seda filmi tagasi lükata,” lisas Henno.