Francis Goyaga koos mängib Tallinna Kammerorkester prantslase Jean-Luc Drioni juhtausel, kaasa teevad ka Eesti kitarrikuulsused Raul Vaigla ja Ain Aganning Ivo Vartslöökpillidel.

Francis Goya, kitarrimuusikas võrreldav näiteks selliste ajaviitehiiglastega klahvpillidel nagu Klaus Wunderlich või Richard Clyderman, on pärit Belgiast. Sündinud Liege`is 1946 (kodanikunimelt Belgia popi- ja rokiarhiivi andmetel Francis Weyer). Kuuekümnendatel aastatel mängis mitme tollase kuulsuse (praegu uuesti menuka kogumiku ka Eesti plaadipoodidesse saatnud Barry White`i, Demis Roussose jt.) taustal.

Soolomehena sai Goya tuntuks 1975. aastal, kui ilmus singel tema looga “Nostalgia”. Põhjanaabrite juures osteti singlit pool miljonit eksemplari – see on rekord, mida Soome rahvaarvu silmas pidades on raske ületada. Oma pika karjääri jooksul on Francis Goya plaadistanud 40 albumit ja hulga singleid.

Pileteid hakatakse Goya kontserdile müüma täna. Tallinnas saab neid broneerida ja osta Eesti Kontserdi piletikeskusest ning Tartus Vanemuise kontserdimaja kassast. Sõltuvalt istekohast on piletihind 100 ja 500 krooni vahel.