Täna õhtul puhkeb üheks ööks taas õide eksklusiivpidu Urban Nature. Koht teada varasemast ajast – Tallinna Botaanikaaia Palmimaja. Millal veel saad end sidrunipuu alla pikali visata ja linnadĻungli keskel hiilivat muusikat nautida. Muusikalisi elamusi pakuvad mitme stiili esindajad. Ambient/electronica/experimental’i suhtes valgustavad ning rahustavad hinge Segis ja Galaktlan, viimatimainitu esitab ka meeldiva live’i, sest samas toimub tema uusima plaadi “Sinine platoo” esitlus. Tantsuliseks pooleks on atmospheric/tech-step drum’n’bass – Qba, Marcus, Martin ja Phibbs. Laiskadele muusikanautlejatele on chillout room mis sisaldab: muusika + visuaalsed ärritajad. DJ-d: downtempo/deep house - Mr.Ayrton, atmospheric d’n’b – Mark Slavin, Primefunka. Vältimaks küünarnukitunnet on pileteid saada ainult eelmüügist ning nende arv on piiratud, Palmimajja pääseb mitte rohkem kui 130 pidulist.

Kõik info: www.hot.ee/urbannature või helista 051 39 323 Üritus toimub koostöös Tallinna Botaanikaaia ja Eesti Uimastipreventsiooni Sihtasutusega. Toetab Toome kohvik.

MARGIT ADORF

Urban Nature

• 19.04, Tallinna Botaanikaaed, kell 21-04, pilet 95.-

Pidu tulevikust

Keda peaks huvitama tulevik seab sammud sel reedel Nightmani, kus toimub pidu Futurism. Soomest on kohale sõidutatud DJ Aslak (Macadam Music, Club Wave) ja kohalikest sekundeerivad talle DJ Andy K, Widenski, Arena, Leen ja Kiwa. Värsket moodi Supernoovalt näitab Triin Randloo. Tema kollektsioon kannab nime “Impulsion”.

CITY

NO Limits 10!

Sel reedel on plaan tähistada NO Limitsi esimest väikest juubelit. Kindlasti ei suuda enamik NO Limitsi fännidest möödunud pidudele ilma kerge muigeta suunurgas tagasi mõelda – ka kõige siivutumad on saanud letil selliste hüpete ja trikkidega hakkama, et endalgi järgmisel päeval häbi. Kõige konservatiivseimadki on läinud koju pooliku lipsu ja kellegi teise särgiga. Ühtekokku on laval käinud umbkaudu viisteist tüdrukut, kes sel reedel lettidel korraga kokku saavad ja üritavad terve aasta ühte õhtusse kokku võtta. Nii et, oodata on tõeliselt kuuma ööd…

Kui nüüd vaadata korraks tagasi, siis kõige popimad peod olid vene, military, Moulin Rouge ja muidugi see viimane rockiteemaline pidu. Anyway, esimene aastaring on täis ja pidu täies hoos – see saab tähendada vaid ühte – aina lõbusamaks ja segasemaks läheb!

TERJE PIHL