Viru keskuse moelaval olid naiselikud, stiilsed ja julged rõi­vad, mis on justkui mõeldud tugevatele ja enesekindlatele või­mu juures olevatele naistele, peegeldamaks nende iseloomu. Põhiliselt punases, mustas, valges ja hallikas toonis rõivad demonstreerisid kohati huvitavaid kangaid ja suurepärast viimistlust. Osalt väga praktilised tööd kiikasid veidi ka edevuse poole.

Moemootor

Eve Hansoni kõrval võistles sel aastal auhinna nimel mitu tuntud moekunstnikku. Alati oma­näolise moe- ja tekstiilikunstniku Triinu Pungitsa värvikas kollektsioonis oli autor endale omaselt katsetanud suurejooneliselt nii vormi kui ka tekstiiliga. Eesti eduka pesutootja Bonbon Lingerie looja ja disainer Tiiu Roosma näitas sensuaalset ja mängulist kollektsiooni. Moeloojate Kirill Safonovi ja Marina Kolesniku tandem Maki üllatas nooruslikkuse ja värskusega.

Esmakordselt välja antud Moemootori auhinnaga tunnustati kohaliku moevaldkonna aktiivse arendamise eest kaubamärgi Re Use loojat Reet Ausi.

Žüriisse kuulusid Eesti kunstiakadeemia rektor Signe Kivi ja   moeosakonna õppejõud Jüri Siim, Tallinna Kaubamaja loovjuht Kristina Herodes, Eesti Päevalehe disainitoimetaja Tanel Veenre ja Marie Claire’i peatoimetaja Anu Merila.

Kuldnõela võitja kuulutati välja kaheteistkümnendat korda, võitjat autasustati Jaanus Valdi disainitud massiivse nõe­laga.