Karolin Jürise ütleb, et talle meeldib kuulata muusikat nii avatud kui ka suletud silmadega. "Mõlemal juhul võlub mind kõige enam ettearvamatus," sõnab ta.

Lugudest lähemalt:
Jeff Buckley - Grace
Mulle pakub nalja kontrast, mis tekib loo tutvustamise ja esituse vahel. Mul üldiselt ei ole vankumatuid lemmikuid, kuid Buckley esitus tekitab minus alati mitmest erinevast faasist koosneva ühtse ülevoolava tunde.

Miljardid - Olendid
Miljardite plaadi ostis mu sõber ja viimased kuud on see olnud oma meloodia ja Marten Kuninga vaimukate laulusõnadega minu kaaslane iga kord kui kusagile sõidan.

The Hot Sardines - When I Get Low I Get High ft. Alan Cumming
Neil üksikutel päevadel, mil otsustan kooli kõndides muusikat kuulata, on esituslistis alati ka see lugu. Siis võib mind Viljandi tänavatel kõndimise vahele tantsusammu tegemas näha.

Dakh Daughters - "Rozy/Donbass"
Tegemist on võimsate ja stiilsete naistega, keda mulle meeldib ehk isegi rohkem vaadata kui kuulata.

Cigarettes After Sex - Affection
Selle muusikapala mõju on väga seotud Kinoteatri lavastuse “Ei tao” lõpustseeniga. Selle kuulamine tekitab kerge, isegi tõstetud tunde ja mõjub mõttevoole puhastavalt.

Die Antwoord - "Cookie Thumper"
Enne kui sain teadlikuks Tommy Cashist, avastasin Die Antwoordi. Mõlema nimetatud esitaja puhul moodustub väärtus minu jaoks loo ja video koosmõjul. Mulle meeldib nende veidrus ja sageli irooniline, leidlik kujundlikkus.

Marilyn Manson - This Is New Shit
Mansonit kuulasin palju põhikooli lõpus ja kui ma praegu teen sellise muusikavaliku, siis eelkõige sellepärast, et elustada mälestust tundest, mis mul kunagi teda kuulates ja vaadates tekkis. Nautisin nooremana väga artiste, kes suutsid minus mingit nihestatud, hirmust ja imetlusest koosnevat emotsiooni tekitada.

Pink Floyd - Another Brick In The Wall
Veel üks muusikapala, mille vastu mul tekkis huvi tänu videole. Esimene pilt, mis seda lugu kuulates silme ette tekib on lapsed, kes kukuvad masinasse, mis teeb neist hakkliha...

Imogen Heap - Hide and seek
Mõned lood tekitavad soojust ainult sellepärast, et mingil eluperioodil neid just ühe inimesega koos kuulati. See lugu on üks nendest.

Nirvana - Come As You Are
Kurt Cobainiga sain esmakordselt tuttavaks vanema õe kaminasimsil olevalt pildilt. Cobaini ja tema muusika kurblik olemus on mulle tuttavad ja südamelähedased juba väiksest tüdrukust peale.

Loe lähemalt Rakvere Teatri lavastusest "Pipi peab jõule" siit.