Kõrver on teinud "Panga 7.-9. osa, lisaks osalt ka kümnenda. Seega peab tema juhtimisel sündinud osi veel ootama, ETV eetris on osad kord nädalas neljapäeviti kell 22.05.

Kõrver ise põhjendab oma muusikavalikut nii:

"Leos Carax‘ filmis „Rahutu veri“ (Mauvais Sang) on üks stseen, kus armunud noornees (Denis Lavant) üritab päästa oma armastatut (Juliette Binoche) läheneva kurvameelsushoo käest – „Las muusika dikteerib meie tunded“, ütleb ta ning avab raadiost suvalise raadiojaama. Sealt tuleb David Bowie „Modern Love“, mis dikteerib ta tundeid nii võimsalt, et sellele järgneb üks meeldejäävamaid tantsustseene, mida ma filmiajaloost tean. Minu suhe muusikaga on vist umbes sama sügav – muusikal on võime dikteerida meeleolu, tundeid ja sellest lähtuvalt ka mõtteid. Ma ei kuula vabatahtlikult kunagi muusikat taustaks – ma kas tegelen kuulamisega või olen vaikuses. Vahel mõjutab mõni lugu nii tugevalt, et sellest saab terve filmi keskne idee – näiteks novembri alguses esilinastuva dokumentaalfilmiga Tõnu Kõrvitsast läks nii, et terve filmi läbivaks elemendiks saigi Tõnu kooritsükkel „Lageda laulud“, mille aluseks on Emily Bronte üsna gootilikult tume poeesia.

Kuna mind muusika puhul ei huvita nii väga see zanr, milles keegi ennast väljendab, vaid pigem see, kas muusika on tehtud mingi idee või tunde pealt, mis mind kuidagi puudutab või mulle korda läheb, siis tänane playlist liigub alternatiivsema kodumaise muusika maastikul, kuhu on viimastel aastatel tekkinud värske helikeelega intelligentselt mõtlevad muusikud.

Siia playlisti saigi üks selline trip, mis algab Mihkel Kleisi shamanistlike elektrooniliste rütmidega, kulgeb naispoweri kaudu Mart Avi neoglamuurse manerismini, sealt edasi Hendrik Kaljujärve veidi tumedamate biitide kaudu Andres Lõo unenäolise coverini Sven Grünbergi filmimuusikast."