Näituse avamisel teevad Sandra Jõgeva ja teised tüdrukud teemakohase performance'i.

“Kehaturg/Sex Market” on suure uurimusprojekti lisa, mis nii dokumentaalsete projektide kui ka metafoorsete kujundite kaudu käsitleb prostitutsiooni kui äärmiselt keerulist nähtust, mille likvideerimiseks pole ühest võimalust.

Näitusel on väljas tööd, mis kiretult analüüsivad prostitutsiooni kui ilmingut; edastavad kunstniku isiklikke kogemusi või lavastavad kas reaalselt aset leidnud või potentsiaalselt aset leidvaid situatsioone.

Näitusel püütakse kaardistada nii prostituuti, tema klienti kui ka ühiskonna suhtumist keha müümisesse. Kunstnike endi hoiakud prostitutsiooni suhtes jagunevad liberaalseteks ja eitavateks.

Eesti kunstnikest astuvad oma töödega üles Liina Siib, Mare Mikoff, Anu Juurak, Inessa Josing, Sandra Jõgeva, Ivar Kaasik, Bie Kari Erenurm (Rootsi, Eesti), Eveli Varik, Dagmar Kase ja Ivar Jung.

Nende kõrval saab näha töid rahvusvaheliselt tuntud kunstnikelt nagu Teemu Mäki Soomest, Tatjana Antošina Venemaalt, Shula Keshet Iisraelist, Diana Lui Prantsusmaalt, Deimantas Narkeviččcius Leedust, Annie Sprinkle Ameerika Ühendriikidest, Pål Hollender Rootsist.

Näituse kuraator on Reet Varblane, kujundaja Inessa Josing, konsultandid Tiina Jõgeda ja Iris Pettai.