2007. aastal asutatud põrandaalune Vene kunstirühmitus Voina lubas intervjuus Reutersi ajakirjanikule kõikvõimalike huligaansuste jätkumist. Kollektiiv sai tuntuks viimaste presidendivalimiste aegu, kui viis paarikest kogunes Moskva bioloogiamuuseumi, kus nad riietasid end lahti plakati ees, mis kutsus “karupoeg-troonipärija” nimel paarituma, ning asusid innukalt armatsema. Aktsiooni videoülesvõte tõusis Vene internetis kiiresti vaadatavuse tippu.

Rühmituse liikme Kotjonoki sõnul on nende eesmärk kunsti ja poliitikat sulandada. Eeskujuks on võetud 1970. aastate Moskva kontseptualism, mis kasutas samuti happening’e võimuvastaseks tegevuseks.

Hoolimata bravuurikast tegutsemisest viibib praegu uurimise all vaid üks rühmituse liige, kes viskas 1. mai puhul McDonald’si leti taha elusaid kasse, et tööinimesi rutiinist lahti raputada.

Kunstnikud märgivad, et kui poliitiline opositsioon surutakse Venemaal resoluutselt maha, siis kunsti varjus tegutsevate protestijate puhul on võimud märksa nõutumad.