Tänaseks 6 albumit välja andnud BrainStorm (Ajutorm) pürib endast täie tõsidusega märku andma igas riigis, kus neid rahvusvaheliseks tunnistatakse. Ja neid riike on palju. Eestis ei pea BrainStorm märgutuledega vilgutama. Maarjamaa kamaral on märk kindlalt maas, plaadipoed on tühjad, uus partii pole valmis - BrainStormi-hullus kogub tuure.

Naaberriigi esimene Eurolaulul osalemine osutus üliedukaks nii riigile kui laulu “My Star” esitanud ansamblile BrainStorm. Laul sai finaalkontserdil neljalt riigilt (Eesti, Norra, Belgia ja Soome) esikoha-, kahelt teise ja kolmelt kolmanda koha punktid - ühtekokku 19 riigilt 129 punkti. Sellise menu osaliseks pole veel saanud ükski eesti laul ega selle esitaja.

Eurolaulu ümber üles keerutatud meediakära tõstis BrainStormi paljude lemmikuks ammu enne finaalkontserti, teenides oma pehme ja meloodilise kitarripopi ning õnnestunud videoga pea kõigi, ka kriitikute positiivse tähelepanu.

BrainStormi eurolummus ei ilmuta raugemismärke. Aina tihenev esinemisgraafik lennutab Läti ansamblit Euroopas ringi, jättes kohalikud fännid nukral pilgul lemmiku tähelendu jälgima.

17. juunil on BrainStorm Tartu lauluväljakul Õllemaratonil. Lisaks BrainStormile esinevad Õllemaratonil Vello Orumets, Line Dance Trupp, Lauri & Priit Pihlap, Tsirkus Bin & Bon, puhkpilliorkester Popsid, Mini MTJ, Samuel Golomb TV Oksjon ja paljud teised.