Enne kontserdi algust kerkisid taevasse sünged pilved. Õhtuks lubas ilmateade tugevat vihma. Mis põlluharijatele rõõm, see kontserdikülastajatele õnnetus - kauakestnud põua otsustas tihe vihmasadu lõpetada täpselt ürituse ajal. Ettenägelikud külastajad tõmbasid selga vihmakeebid ega lasknud end ilmast heidutada.

Toidutelkides müüdi sooje roogi üsna krõbeda hinna eest. Vihm muutis toidu nautimise üpris ebamugavaks - keegi ei soovi süüa burgerisaia, mis on veest läbi ligunenud. Atraktiivne müügipunkt oli Lipton, kust võis külmetuse vastu võitlemiseks osta tassi teed. Riskantne valik oli tulla suvekontserdile teed müüma, aga seekord tasus tõenäoliselt ära. Vihmakeepe ei pakutud, kuigi nendega oleks tol õhtul saanud vast terve varanduse ja rohkesti tänusõnu teenida.

Suvetuuri kontsertidel olid õhtujuhtideks vaheldumisi näitlejad Ott Sepp ja Juss Haasma. Haapsalus lõi lõbusat meeleolu Sepp. Kontserdi alguses kostusid õhtujuhi küsimustele vastuseks vaid mõned hüüded ja hõiked, kuid Sepp suutis eestlaslikust tagasihoidlikkusest ja introvertsusest kiiresti läbi murda. Kui esimeste laulude ajal keerutasid lava ees jalga lapsed ja vanemad inimesed jälgisid toimuvat pinkidelt või pingiridade tagant, siis õhtu edenedes lavaesine kilesse pakitud fännimass suurenes. Tülikad vihmakeebid hoogsat kaasa elamist ei takistanud.

Lauljad esitasid järgemööda paar saatest tuntud hitti ja kõlasid mõned duetid. Artistide vahel oli näha kokkuhoidvust ja sõbramehelikkust, mis suurepäraselt iseloomustab Eesti muusikaäri, kus kõik teavad kõiki ja on harjunud koostööd tegema. Vahel heidetakse ette, et Eesti muusika on nagu väike küla, kus kõik on näod on teada ja harva on näha kedagi uut, kuid sellel on omaette võlu. Kuna Eesti artistide koorekiht pole kuigi paks, on artistide vahel kujunenud märkimisväärne sünergia, mida tunnetab ka publik.

Iga muusik tõi lavale oma välja kujunenud persoonibrändi ja stiili nagu saateski. Eesti muusikas on lisaks eelmainitule rõõmustav ka see, et laval näeb koos nii vanema põlvkonna artiste kui uusi tegijaid. Nii jagus kontserdielamusi igale maitsele, Tõnis Mäe hingematvast versioonist Ott Leplandi laulust “Tunnen elus end” Karl-Erik Taukari esituseni Cool D hitist “Pidu läheb käima”. Naerma ajasid Genka huumorikad märkused, millega teravataibuline räppmuusik laval publikut kostitas. Kui muusika kirjutamisest isu täis saab, võiks Genka teha edukat karjääri ka näiteks stand-up koomikuna.

Menukas "Laula mu laulu” suvetuur toimus teist aastat järjest. Kontserdituur põhineb Kanal 2 neljahooajalisel saatesarjal “Laula mu laulu”, kus Eesti tuntud artistid esitavad üksteise hitte. Saade osutus ülipopulaarseks, covereid mängisid mitmed raadiojaamad ja looming otsustati tuua suvetuuri näol vabaõhulavadele.