22-aastane Merli ja 21-aastane Margus tunnistasid, et ei tulnud kontserdile otseselt Led R-i kuulama, sest bändi muusika pole nende maitse. “Sellise avaliku kontserdi jaoks oleks võinud midagi rohkem üldsuse maitsele vastavat valida,” leidsid nad. Noored kiitsid kontserdi idee heaks, kuid ütlesid, et parema meelega oleksid kuulanud eestikeelset muusikat.

49-aastane Harri ütles, et tuli Raekoja platsile just esineja pärast: Led R teeb ikkagi tema nooruspõlve muusikat. “Oleksin tahtnud ka Haapsalusse Robert Planti kuulama minna, aga ei õnnestunud,” lausus ta. Mees tõdes samas, et Tallinnas polegi õieti sobivat kohta, kus selliseid tähtpäevakontserte kor-raldada: Raekoja plats on liiga väike ja lauluväljak liiga suur.

38-aastane Mart leidis, et Led R pole ikka õige bänd. “Eks igaüks ole lapsepõlves unistanud oma lemmikbändis mängimisest. Ruja mehed võinuks parem oma vanu lugusid esitada.”

Raekoja platsil jalutanud Indrek Stahl ja Merike Pääro tunnistasid, et tulid linna õhtust sööma, aga lubasid ka Ivo Linnat kuulama jääda.

Pärast Led R-i esinemist jätkas Rock Hotel. Õhtujuht Olavi Pihlamägi küsis publikult soovilugusid ning esimesena kõlas “Kikilips”.