A-Ha värskeim, järjekorras kaheksas album “Lifelines” ilmus müügile tänavu mais, plaadi müügiedule aitas kaasa esimese singli “Forever Not Yours” populaarsus. Värske singlina andis bänd välja plaadi nimiloo, mille videosse on kokku surutud terve aasta ühes Põhja-Norra pooleldi maha jäetud külakeses.

Kontserdid Tallinnas, Riias ja Vilniuses. Uue plaadi kolmeteistkümne loo küpsemisele aitasid kaasa erinevad produtsendid, kes on osalenud ka Madnessi, Elvis Costello, Morrissey, Bluri ja Pet Shop Boysi albumite tegemisel.

A-Ha on Eestis korra varemgi esinenud, 2001. aasta 21. märtsil Tallinna linnahallis toimunud kontsert kogus 3700 pealtvaatajat, toonase kontserdi peakorraldaja oli Lauri Laubre.

Seekord jõuab A-Ha Tallinna tänu kohalikule meelelahutusfirmale PDI (Promotion Development International) ja Leedu kontserdikorraldajale Makroconcert. Leedu firma eestvedamisel esineb A-Ha päev pärast Tallinna kontserti ka Riias Mezo pargis ja 10. septembril Vilniuses Zalgirise staadionil.

Leedukate Makroconcert on tegutsenud seitse aastat ja korraldanud muuhulgas Vanessa Mae, Deep Purple ja The Scorpionsi kontserte. PDI on meelelahutusturul alates 1998. aastast ja on korraldanud peamiselt klubi- ning firmaüritusi, toonud Eestisse näiteks Sashi, Kim Lukase, Rednexi, Ann Lee ja N-Trance’i.

Maailmakuulsaks Bondi filmi tunnusmeloodiaga. 1977. aastal asutatud A-Ha sai maailmakuulsaks 80-ndate keskpaigas bändi debüütplaadi “Hunting High And Low” hitiga “Take On Me” ja James Bondi filmi “The Living Daylights” tunnusmeloodiaga.

1986. aasta jooksul jõudsid norrakad briti singlitabeli esikümnesse koguni neljal korral, neist “The Sun Always Shines On TV” jõudis ka esikohale.

1990. aastal oli bänd taas tipus kaveriga Everly Brothersi loost “Crying In The Rain”. Pärast 1993. aasta kontsertturneed läks bänd laiali, tehes eduka comeback’i albumiga “Minor Earth Major Sky” 2000. aastal.