Juubelipidu avatakse homme suurejoonelise Oreli ja Sümfoonia päevaga, kus astub üles esinejaid ühest äärmusest teise. Nii põimuvad õhtu jooksul vana-vene rändurmuusika ja iidne keltide maailm. Samuti tuuakse vaatajateni vaatemänguline barokketendus, mille osaliseks eesmärgiks on tekitada illusioon Versailles’ lossiaiast. Sünnipäeva muudab eriliseks veel fakt, et esimest korda toimub Leigol maailma esiettekanne. Esitusele tuleb Urmas Sisaski “Sümfoonia nr 3”.

Laupäev on pühendatud Eesti leviklassikale. Õhtu jooksul astuvad üles Liisi Koikson ning kauneid loodusfotosid muusikaga ühendav Jaan Tätte. Chalice’i tegemisi saadab sedakorda sümfooniaorkester. Õhtu lõpetab järg kontserdile “Rujaleidja”.

17. ja 18. augustil on ühte põimitud mehhaanika ja inimeste tantsud. Reedene etendus kannab üldnimetust “Mehhaanilised loitsud”, kus Raul Vaigla, The Dynamite Vikingsi ja Ultima Thule esinemiste järel on võimalik jälgida “Suurte sõjamasinate muusikat”.

18. augusti õhtu möödub aga tango vaimus ning elamuse loomise eest hoolitsevad nii Eesti kui ka Argentiina muusikud ja tantsijad.