Teose on William Shakespeare`i tekstide põhjal näidendiks kirjutanud Andres Keil. Ajakirjanikuna tuntud Keil teeb lavastuses ka näitlejadebüüdi, kehastudes Prantsusmaa kuningaks Louiks.

Tõnu Lensmenti sõnul räägib lavastus võimust, rahast, armastusest ja naistest, armastusest võimu, raha, naiste ja iseenda vastu. Rahast mis aitab osta võimu, võimust, mis toodab raha ja armastust.

"See on lavastus välistest asjadest, mis ometigi sünnivad kellegi seest. Pole vahet, kas laval toimetavad suured Inglismaa kuningad või keegi meie endi hulgast. Kui me vastust otsides seda ei leia, siis on ehk hetk aega, mil endalt küsida: kas tormis murdunud puu on odav ja lihtne küte või looduse igikestev, mõneti kurb ringkäik? Lavastuse lahingustseenid on vaatemängulisemad ja ehedamad, kui Eesti lavadel seni nähtud. Kaasatud on militaarne rasketehnika, "pommid" lõhkevad, kuulid vinguvad," räägib Lensment.

Osades on Janek Joost (Rich), Sulev Teppart (Buckingham), Viire Valdma Eesti Draamateatrist(Margaretha di Napoli), Uku Uusberg (Eddy), Kersti Heinloo (Elisabeth), Maarja Jakobson (Anna), Riho Sibul Ultima Thule`st (Heinrich), Andres Keil (Louis), Meelis Rämmeld Ugalast (valge roos), Aarne Soro Ugalast (punane roos), Tarmo Prangel (Georgie) jt.

Leigo Järveteater sai alguse 2005. aastal kui Tõnu Lensmenti ja Kristiina Küti ideel ja eestvedamisel etendus "Suveöö unenägu", mille lavastajaks oli Tõnu Lensment. 2006. aastal toodi Leigo metsatuka lavalaudadele Rudolf Reimani näidend "Painaja ja tundmatud", mille lavastajateks olid Anne Türnpuu ja Jaan Tooming.

Vabaõhuetendused toimuvad 2.-9. augustini Leigo talu laval algusega kell 20.00. Pääs territooriumile avatakse kell 17.00. Etenduse kestvus on ligi kolm tundi, lisaks vaheaeg 20 minutit.

Pilet maksab 10. aprillist kuni 31. maini 175 krooni, pensionäridele, õpilastele, tudengitele soodushinnaga 150 krooni. Alates 1. juunist maksab pilet 200 krooni, pensionäridele, õpilastele, tudengitele soodushinnaga 175 krooni. Kohapeal on pileti maksumus 250 krooni, pensionäridele, õpilastele, tudengitele soodushinnaga 250 krooni.

Piletid on müügil Piletilevis, Statoili teenindusjaamades ning Piletimaailmas.