Sel aastal osaleb Pöff esmakordselt Euroopa filmi edendamisprogrammis Shooting Stars, mille raames külastavad noored ja andekad Euroopa filminäitlejad filmifestivale. Programmi keskseks sündmuseks on Berliini filmifestival, kus kõik paarkümmend väljavalitut üles rivistatakse ning antakse neile võimalus ennast filmitööstusele ja publikule laiemalt tutvustada. Tänavu kuulus väljavalitud näitlejate hulka ka Maarja Jakobson Eestist.

Shooting Starsi projektijuhi Karin Dixi sõnul on nende eesmärgiks edendada Euroopa filmindust laiemalt ning anda noortele näitlejatele võimalus saada kontakte väljaspool oma kodumaad. Pöffi juht Tiina Lokk avaldas omakorda lootust, et tänavuaastane Shooting Stars ei jää Pöffil viimaseks.

1998. aastal alustanud programmis on osalenud ka sellised praegused kuulsused nagu Daniel Craig ja Rachel Weisz.

Pöffil osalevad tänavu oma filmidega seitse uut näitlejat. Pärast linastusi saab neile küsimusi esitada. Eestlastele tuntuim on ilmselt “Matti” peaosaline Jasper Pääkkönen, kes on enda kinnitusel Eestis sage külaline.

Pöffil tutvustavad oma filme Gabriella Hámori (Ungari), Bjorn Hlynur Haraldsson (Island), Iva Krajnc (Sloveenia), Carlos Leal (Prantsusmaa), Nuno Lopes (Portugal), Ruth Negga (Iirimaa) ja Jasper Pääkkönen (Soome).