Algaval hooajal tulistab Linnateater uusi lavastusi kõigilt oma lavadelt ning Taevalava avalavastusena esietendub detsembris ei rohkem ega vähem kui "Hamlet".

Sellest hooajast annab Linnateater tihti ühel õhtul samaaegselt mitu etendust. Sellega alustati juba eelmisel hooajal, kui senise Väikese saali kõrval toimusid etendused ka Põrgusaalis. Nüüd lisanduvad lavastused ka Taevalaval.

Teater alustas hooaega juba augustis ja seda nii õues kui saalis. Väljas mängitakse laste suvelavastust

"Prints ja kerjus", saalis "Kuritööd ja karistust"; "Ristumine peateega", "Kojutulek", "Pianoola ehk Mehhaaniline klaver" ja "Kolmekrossiooperit".

Esimene esietendus tuleb novembris ja selle lavastab külalisena Katri Kaasik-Aaslav. Alustab Paul Claudeli "Vahetus". Kokku saavad neli erinevat inimest ja selle kohtumise tagajärjel muutub nende kõigi saatus. See on poeetiline lugu, kus suhete ja suhtumiste tagamaad ulatuvad sügavale inimeste siseilma.

Teiseks tuleb välja Luigi Pirandello näitemäng "Täna õhtul improviseerime". See on kõrgema lavakunstikooli XIX lennu diplomilavastus ja lavastaja on Jaanus Rohumaa. Pirandello see näitemäng on Eestis siiani tundmatu. Selles on väga tugev tekst, kus on olemas kogu pirandellolik võlu – filosoofilisus, sära ja mäng. Esietendust on oodata detsembris.

27. märtsil teatripäeva peol pidulikult avatud Taevalava esimeseks lavastuseks ühendab Elmo Nüganen kaks teksti, mis varem sel moel kokku saanud pole. Need on William Shakespeare i "Hamlet" (millega 86 aastat tagasi avati ka Estonia) ja Tom Stoppardi "Rosencrantz ja Guildenstern on surnud" (mida tollal veel Noorsooteater mängis ka kümme aastat tagasi). Niisiis on tegu topeltlavastusega. Valik on võimas.

Kui 2000. aasta saabumise hüsteeria õnnelikult möödas on, jätkab Linnateater hooaega Kafkaga. Rohumaa toob välja tema teose

"Ameerika". Esietendus peaks toimuma märtsikuus.

Linnateatris astub üles ka lavakunstikooli XX lend. Kursuse juhendaja Elmo Nüganen on nende jaoks välja valinud Antoine de Saint-Exupéry "Väikese printsi". Kuidagi enesestmõistetavalt on ka see Taevalava lugu.

Üle pika aja on teatrisse oodata lavastama Mati Unti. Tema valik on F. G. Lorca näitemäng "Neitsi doña Rosita ehk Lillede keel." Esietendus jääb maikuusse.

Lavakunstikooli diplomand Tiit Ojasoo lavastab Linnateatri näitlejatega Bernard-Marie Koltesi "Roberto Zucco". Koltes on kaasaegne prantsuse dramaturg, kes on praegu kogu maailmas tõusuteel. "Roberto Zucco" on üks tema tuntumaid näitemänge ja Linnateatri Põrgulaval saab seda näha tulevast juunikuust.