Draamaga samal ajal toimub festival Balti Teatrisügis, kus võistlevad Balti riikide omadramaturgial põhinevad lavastused.

Maikellukese päevi vaevab keskeakriis
Von Krahli teatris toimub 17. mail igakevadine kultuurisündmus Maikellukese päevad, mille tänavune peateema on keskeakriis. Estonian Bad Dream Big Band esitab P. I. Filimonovi ja Jaan Pehki kriisiteemalistele tekstidele loodud muusikat. Esineb ka loominguline kooslus „Nagu naine oleks kodus”, kes esitleb tänavu Homerose ainetel valminud tummfilmi. Marko Mägi ja ansambel Zahir esitlevad luulekogu „Maitsestatud kanad”, Sandra Jõgeva peab loeng-performance’i näitlejatest, keskendudes keskea teemale. Korraldajate sõnul on oodata veelgi lühivorme ja üllatusesinejaid.

Lasnamäe viis Poopuu võidule
Eesti arhitektide liidu tänavuse aastanäituse võidutööks valiti Reedik Poopuu teos „Reaalsustaju”. Ära märgiti ka Kadri Klementi, Andro Männi ja Sander Aasa „Retrofuturism” ning Reedik Poopuu „Koostöö”. Peale tuhandeeurose preemia saab võitja õiguse kureerida arhitektide liidu oktoobrikuist aastanäitust. Võidutöö kontseptsioon on muuta Lasnamäe koos majadevaheliste sisehoovidega eluterveks keskkonnaks, kus elatakse, töötatakse ja veedetakse vaba aega.

Black Label Societyt soojendab Herald
Kolmapäeval annab Rock Cafés kontserdi Ozzy Osbourne’i saatebändi ekskitarristi Zakk Wylde’i ansambel Black Label Society. Kohalikest bändidest valis Wylde soojendusesinejaks traditsioonilist hevimetalli viljeleva ansambli Herald. 1999. aastal asutatud Black Label Society on USA raskerokibänd, mis on avaldanud seitse albumit. EPL