Kolmapäeval, 3. oktoobril kell 18 leiab Kirjanike Maja musta laega saalis aset põnev üritus  “Helikirjanduslik kolmapäev”, kus muusika kohtub luulega. Kuulata saab näiteks Mathura ja Paavo Eensalu etteastet, mis on esmakordne kooslus Mathurale juba tuttaval muusika ja luule ühendamise alal (kevadel ilmus CD “Külaturul paadisadama ääres” koostöös Kaido Kirikmäega). Luuletaja Kalju Kruusa esineb üritusel koos Kaupo Kaldmäega, muusiku ja helitehnikuga, kes on mänginud ka ansambli Sõpruse puiestee plaatidel.

Kaks luulekogu avaldanud Maarja Kangro astub üles koos pianisti ja muusikaakadeemia õppejõu Martti Raidega. Varem on nad koos esinenud kammerlaulu, luulepõimikute ja värssdraamaga, esinemispaikade hulgas on Kirjanike Maja ja ETV stuudio.

Samuti saab kuulata EKSP tervikkontseptsiooni-Witzpulizschi. EKSP on aastal 2005 algatatud eksperimentaalsete loojate kogunemine ja platvorm, mille käigus on tehtud nii spontaanseid kui ka plaanitud aktsioone, kirjutatud tekste ja töödeldud ringkäigus üksteise helifaile. EKSP tegevuses on osalenud paarkümmend anonüümset autorit.

Üritus on nii Hea Uus Heli kui ka Kirjanduslike Kolmapäevade avaürituseks.