Eelmisel aastal võis publiku hulgas kohata erinevas vanuse ja motivatsiooniga muusikahuvilisi - ühed olid kohal, et meenutada oma aastakümnetaguseid nooruspäevi tollase elektroonilise muusika võidukäigu ajastust, teised aga tegid oma esimesi arglikke samme tutvumaks uusimate tendentsidega masinamuusika vallas.

Ka sel aastal on Koneisto artistide valik võib-olla et liigagi mitmekülgne, saamaks osa kõigest huvipakkuvast. Kahe päeva kestel võib näha ja kuulda umbes 150 artisti. Välisartistidest võiks esile tuua Inglismaalt tulevaid ansambleid Red Snapper ja Ladytron ning dj-sid Jim Mastersit, Yousefi, Dom + Rolandit ja dj-duot Futureshock. Võib näha ja kuulda tõelist housemuusika legendi Joe Clauselli ja saksa technodj-d Pascal F.E.O.S. Kohal on ka Nicole Willis, kelle saatebändis on "tagasihoidlikult" kaastegev ka soomlaste oma Jimi Tenor.

Festivali territooriumil võib lisaks muusikalisele eeskavale näha ka performance'eid, kunstiinstallatsioone ja tänavateatrite etendusi. Lisainformatsiooni vaata: www.koneisto.com

Aivar Tõnso