1977/78 hooaja "Kahe takti" võitja Anne Vaarmann on siiani muusikas, tuntud kui Anne Veski. Samal aastal püüdsid esikohta ka Marju Länik, Aivar Mäe jt.

1981/82 hooaja "Kahes taktis" võistlesid ansamblid ning võitis Spiraal, hilisema nimega Mahavok.

"Kaks takti ette" 1984/85 aasta võitja Anne Lahesaare (praegu Uusna) töötab Pärnu õpilasmajas kontsertmeistri-hääleseadjana. Lauljatena said tuntuks võistlusel Annele alla jäänud Thea Paluoja ja Siiri Sisask.

1987/88 hooaja parim Piret Sirp, nüüd Piret Reimets, müüb Raplas lilli ja laulab vahel kohalikel tantsuõhtutel. Samal aastal võistlesid ka Katrin Aare (artistinimega Kate), Pearu Paulus, Airi Allvee, Nancy Himma jt.

1990/91 võitis "Kaks takti ette" Airi Allvee, kes laulab siiani.

Lauljana jätkab 1992/93 hooaja võitja Hedvig Hanson - nagu ka samal hooajal võistelnud Tanja Izotova, Evelin Samuel ja Maarja-Liis Ilus. Samuti osalesid tollasel konkursil näiteks Maarja Tali, Annely Labi-Adermann ja Tiiu Tulp.

1994/95 aasta võitja Tiiu Tulp kannab perekonnanime Kanter ja on loobunud laulmisest. Samal hooajal võistlesid Maian Kärmas, Kaja Ristila (artistinimega Mona), Sirli Hiius (Sa-rah), Lauri Liiv, Maarja-Liis Ilus, Gerli Padar, Astra Põder, Arlet Palmiste jt.

1996/97 hooaja võitja Gerli Padar laulab praegu Soome ja Rootsi vahel sõitvatel laevadel. Lauljatena on tuntud ka temaga konkureerinud Hanna Pruuli, Vaiko Eplik ja Hanna-Liina Võsa.