Missy Elliotti kontsertturnee algus ja uue plaadi ilmumisaeg on endisel teadmata. Missy Elliott on plaadimaterjali valmimise viivituse tõttu järjepidevalt edasi lükanud terve oma maailmaturnee, mis esialgselt pidi toimuma 2007. aasta suvel, teatas kontserdi korraldaja JFK.

Uueks artistiks on korraldajad valinud Akoni, kes 2007. aastal valiti maailma muusikaauhindade jagamisel maailma parimaks R&B meesartistiks, maailma enim interneti kaudu müünud artistiks ja maailma enim müünud Aafrika artistiks.

Akoni kontserdi toimumisaeg on 30. august, Tallinna Lauluväljakul ja uksed avatakse kell 17:00! Kõik ostetud ja võidetud Missy Elliotti piletid kehtivad ka Akoni kontserdil.

30. aprillil 1973 aastal sündinud Akon täisnimega Aliaune Damala Bouga Time Puru Nacka Lu Lu Lu Badara Akon Thiam on viimaste aastate üks enimsaavutanud R&B artiste maailmas. Ameerikas sündinud, lapsepõlve Senegalis veetnud ja seitsmeaastaselt koos oma vanematega tagasi kõigi võimaluste maale kolinud Akonist on saanud tänaseks üks tuntuim ja enim saavutanud laulja, helilooja ja ka produtsent.

Akon sai tuntuks oma esimeselt albumilt pärit megahittidega „Lonely” ja „Locked Up”, mis tõusid edetabelite tippu üle maailma.

Kontserdi korraldajate hinnangul võib meest pidada tõeliseks hitivabrikuks, sest tänaseks on lisandunud tema lugude hulka sellised maailma mastaabis megahitid, nagu „Belly Dancer”, “Smack That”, “I Wanna Love You”, “Don´t Matter”, “The Sweet Escape” ja “Wanna Be Startin' Somethin' 2008”.

Akon on teinud koostööd rohkem kui 130 artistiga, kellest tuntuimad on Michael Jackson, Eminem, Gwen Stefani, Snoop Dogg, P Diddy, R Kelly, Fergie, Busta Rhymes ja Timbaland.

Kõigile Missy Elliotti kontserdile pileti ostnutele tagatakse sama piletiga sissepääs Akoni kontserdile. Lisaks koostöös Sportlandiga on Missy pileti ostnutel võimalus saada alates 17. märtsist kuni 31. märtsini kõigist Sportlandi kauplustest üle Eesti ühekordset allahindlust 10 protsenti.

Piletid saabuvad müügile 17. märtsi hommikul kell 10:00 kõigis Piletilevi müügikohtades, Statoili teenindusjaamades hinnaga 695 krooni. 17. märtsil maksavad esimesed 1000 piletit 500 krooni.