Suurbritannias osteti „Harry Potterit“ kokku 1430574 eksemplari. Saksamaal on sama raamat ka teisel kohal - inglisekeelsena.

Brittide raamatumüügiedetabeli teiselt kohalt leiab Paula Hawkinsi põneviku „The Girl on the Train“ („Tüdruk rongis“) paberköites väljaande. Mullu tuli välja ka raamatu põhjal tehtud mängufilm Emily Bluntiga peaosas, mis andis esmakordselt 2015. aastal kõvakaanelisena ilmunud raamatu müügile ilmselt hoogu juurde. Kokku osteti „The Girl on the Traini“ 1372402 eksemplari. Kolmandal kohal on brittidel tervislike 15-minuti roogade raamat; neljandal kohal on Jojo Moyes’ „naistekas“ „Me Before You“ (“Mina enne sind“). Seda müüdi pool miljonit eksemplari.
Viiendalt kohalt leiame lasteraamatu „The Midnight Gang“, mille autor on briti telenägu ja koomik David Walliams, kes on eelkõige tuntud BBC sketšisõudest.

Sakslastel järgneb Rowlingu näidendile tsiviilseadustik „Bürgerliches Gesetzbuch“. Võimalik, et tegemist on raamatuga, mille lugemist peeti vajalikuks eelkõige Saksamaale sisserännanutele, et tutvustada neile võõrustajariigi seadusandlust. Neljandal kohal on saksakeelne väljalase Keri Smithi päeviku-toorikust „Tee see raamat pihuks ja põrmuks“ („Mach dieses Buch fertig“). Viiendal kohal on Jeff Kinney lasteraamatusarja „Äpardi päevik“ 11. osa.

amazon.com-is on teisel kohal Tom Rathi eneseabiraamat, mis õpetab enda talenti leidma. Kolmandal kohal on maimikuraamat „Sada esimest sõna“; neljandal Marie Kondo koristamisõpik ja viiendal populaarse Dr. Seussi pildiraamat „Oh, the Places You’ll Go!“.