Viimane: laupäeval 18. nov, Von Krahli teater.

Järgmine: reede, 15. dets, klubi Spirit Mere pst.

Pileti hind: eelmüügist 100-, kohal 125-150.-.

Publik: 500-600 inimest (kodulehekülgedel a 2000 külastust).

Esinejad (viimasel): Holmes, Raul Saaremts, Rhythm Doctor, Drummie, Orav, Vadja Lahari, Andrevski, Ninja & Dzeimz, Aivar Tõnso, Madis Nestor, Heivi S, Ringo Ringvee, Marjusass. Plus VERY SPECIAL GUESTS.

Lisa: hulk tõeliselt muusikahuvilist publikut, sest piletid müüakse enamikus eelmüügist. Moodne klubiriietus.

Korraldajad: DJd Raul Saaremets, Rhythm Doctor.

Ajalugu: alates 1997.

Hollywoodi House of Rhythmi tuhast (sept 1996 - apr 1997) liikus Von Krahli teatrisse. Külalis-DJde ja live-esinejatega igakuine üritus, rõhuga house’il kuid avatud kõigile stiilidele (v.a trance).

Mutant Discodega said tavaliseks väliskülalistega suured peod. Et aga mutandid olid väga populaarsed, soovis igaüks oma Mutant Discot korraldada ja nii sündis ridamisi uusi igakuiseid seeriapidusid. Väliskülalistega ja ilma. Kasvõi õlle-pubis.

Mutant Discode ja meedia abil kinnistusid mõisted klubiinimene, klubikultuur... Või nagu ütleb ajaleht Sirp: “faking mutant discod”, kui soovib osutada lõbutsevale noorsoole. (Siim Nestor)

Endast: Raul Saaremetsa sõnul ihkaks sellist publikut nagu neil iga klubiüritus ehkki paljud klubiinimesed käivad mõlemal peol.

Vibe’ist: Saaremetsa arvates Vibe võrdlusest Mutandiga rõõmu ei tunne. Vibe on kommertsüritus, party ja karneval. Pool sellest publikust läheks Chris Longi arvates iga üles haibitud asja peale. Flaierid on neil vanamoodsad.