Vägivallata Noorus toimub kolmandat korda, kõik üritused on Mustamäel, TTÜ endises klubis (Akadeemia tee 3). Kultuurinädala vältel toimuvad graffity, tänavatantsu, rulluisu, soengute ja kehamaali võistlused. Koolibändidest esinevad “idol”, “BAP”, ”The vunkz”, ”Mild”, ”Migreen”, ”Chupacabra”, ”Pacter”, ”Black Light”, ”Melon Crust”,”Maa ja taeva vahel” ja ”Müstika”. Toimub koolidevaheline tänavakorvpalli võistlus, moeshow, infomess, koolidevaheline turniir, etendub Huumoriklubi. Festival avatakse kontserdiga TTÜ klubi eest täna, kell 15.00. Ja festival lõpeb reedel kell 19.00 algava peoga, kus auhinnatakse võistluste võitjaid. Pilet maksab 15 krooni.

SOTSIA ehk Sotsia/listlik ja sotsiaalne kirjandusnädal toimub TPÜ ruumides (Narva mnt 25) esmaspäevast neljapäevani. Kogu tarkust jagatakse tasuta. Täna kell 14.00 toimub Peda aulas konverents “Sotsialistlik realism”. City soovitab aga neljapäeval sealsamas toimuvat luuleõhtut “Üks tund ja pool sajandit”. Algab see kell kuus õhtul.

Rahanädal kestab samuti neljapäevani. Selle korraldavad TTÜ tudengid ja Tallinna Väärtpaberibörs. Huvitav on näiteks see, et iga päev on võimalik osaleda maaklerimängus, mis annab osalejatele võimaluse kätt proovida börsimaakleri rollis. Mängus tuleb igal osalejal osta ja müüa teatud kogus aktsiaid ning võidab see, kes ostab aktsiaid kõige odavamalt ja müüb kõige kallimalt. Mäng toimub ehtsa Tallinna Väärtpaberibörsi kauplemissüsteemi tarkvara abiga. Rahanädal avatakse täna kell 14.00. Nädala kava leiad aadressil: www.tse.ee/raha