Kõik 1. septembril etendusele ostetud piletid vahetatakse ümber või ostetakse tagasi. Selleks võtke palun ühendust piletid@no99.ee.

Juhan Smuuli lavatükk lauludega on lugu kaptenist ning tema meeskonnast, kes seilavad ookeanile, varustatuna kehva laeva ja puudulike oskuste, kuid hea tahte ning kustumatu entusiasmiga. Ent keset ookeanit peavad nad silmitsi seisma paratamatusega: suutmata liikuda edasi, ei ole neil võimalik minna ka tagasi. Kas loobuda? Kas oodata? Kas pidada vastu? Kas anda alla? Kas olla meeskond või rühm indiviide? Kas vaadata otsa kaptenile või iseendale?

Juhan Smuuli "Kihnu Jõnn" (1965) on psühholoogiline draama inimese vastutusest. Legendaarseks on saanud nii Jaan Toominga samanimeline lavastus (1980) kui Kalju Komissarovi film "Metskapten" (1971). Tiit Ojasoo lavastus laenab Smuulilt karaktereid ning süžeeliine, kuid moodustab uue groteskse ning unenäolise terviku. Põimuvad küsimused üksikisikust ning rühmast, väsimisest ja entusiasmist, tühikust ja triumfist.

Laval Teater NO99 trupp ning külalisena Anna Lipponen. Valguskunstnik on Petri Tuhkanen. Lavastus valmib koostöös Soome teatrirühmaga Jalostamo2.