Kuulata ainulaadsete Viini sümfoonikute kontserti, kus mängitakse igihaljaid Straussi valsse ning mõelda, et sa oled üks neist väljavalitutest, kellel õnnestus nende kontserdile pilet saada. Kui te enne oma muresid ei unustanud, siis Straussi meloodiate saatel on hoopis teise maailma sukeldumine garanteeritud. Kontserdi lõppedes on samas ruumis võimalik valssi tantsida. Algab ball publikule.

KUI MUUSIKAELAMUS KÄES, siis on parim aeg sukelduda Viini öösse. Otsida üles mõni armas restoran ja süüa seal rostbeafi või erilise retsepti järgi valmistatud lambaliha ning juua kohalikku veini. Ja seejärel lähete te kõndima Viini turvalisse vanalinna, vaatate läbi kõik hoovid ja tänavasopikesed. Lasete end hellitada ajaloo hõngul ja mõtlete mööda vanu munakivitänavaid kõndides ning vanu paleesid vaadates, mismoodi elasid siin kunagi Habsburgid. Kuulate tänavamuusikuid ja võtate osa spontaanselt tänaval tekkinud tantsuõhtust.

ÖÖ VEEDATE te väikeses muinasjutulossi meenutavas hotellis ning hommikul sööte sealsamas rikkaliku eine. Üldse mitte saksapärase saia ja dÏemmiga vaid kõigega, mis ühe korraliku hommikusöögi juurde käib. Ja seejärel lähete te lennujaama ning sõidate Tallinnasse tagasi. Argirutiini, mis pärast Viinis viibimist ei tundugi enam nii tappev.