Ettekandele tulevad flöödile, viiulile ja kitarrile kirjutatud tuntud palad "Müstiline ühinemine" ja "Tema kõrgeausus Salvador D'le"; klaveriteosed Fata Morgana ja Kontemplatsioonisümfoonia ning "Komputeriseeritud maailma pastoraal" flöödile, ts^ellole ja klaverile, mille Vähi kirjutas UNESCO 50. aastapäeva puhuks.

Kontserdi lõpupala "Aleatooriline heavy" on sündinud möödunud aastal soovist siduda rocki akadeemilise maailmaga, taolisi näiteid on Eesti muusikas vaid üksikuid. Muusikaline termin aleatoorika tuleneb kreekakeelsest sõnast, mis tähendab täringumängu. Aleatoorika võtet on Peeter Vähi kasutanud selles mõttes, et interpreetidele antakse kätte teatud muusikajupid, mida nad esitavad suvalises järjekorras vastavalt tundele. "See pala sisaldab teatava annuse improvisatsiooni ja seetõttu pole ükski esitus sarnane eelmisele," ütles Vähi ETAle. "Seda võtet tavaliselt heavy-muusikas ei kasutata."

Vähi kammermuusikat esitavad Moskva andekad noored muusikud - flötist Jekaterina Pitelina, viiuldaja Mario Dunard, pianist ja vibrafonimängija Andrei Doinikov, ts^ellist Maksim Tarnorutski ja Andrei Anikin kitarril.

Nii eilsel kui tänasel kontserdil osaleb ka helilooja Peeter Vähi.