30. novembril algava eriprogrammi raames saab näha viit hiljuti valminud moealast dokumentaalfilmi.

Moefilmide eriprogramm näitab moemaailma tähtede Yves Saint Laurenti, Marc Jacobsi ning Karl Lagerfeldi töö- ja eraelu, vaatab luksusmärkide telgitagustesse ning tutvustab disainereid ja brände, mis Eestis tuntud ei ole.

Eriprogrammi kuuluv "Celebration" räägib Yves Saint-Laurent´i veidi nukrast moemaailmast, „Lagerfeld Confidential" tutvustab Chaneli moemajas töötava ning oma hiigelaegu nautiva Karl Lagerfeldi elu. Programmi kuuluvad veel Marc Jacobsi karjäärile keskenduv "Marc Jacobs & Luis Vuitton", Veneetsia filmifestivalil auhindu võitnud Hiina film "Useless" ning Taani noorte moekunstnike edulugu "Punk Royal - a brand on the arse".

Kõik programmi viis filmi on dokumentaalid, kuna need toovad ihaldusväärse moeäri tegeliku olemuse palju ehedamalt välja. Iga moefilmi juhatab sisse moega seotud põnev persoon, kes räägib oma mõtetest-tunnetest seoses näidatava filmiga. PÖFFi põhiprogrammi raames 30. novembrist kuni 9. detsembrini linastuvate moefilmide toimumisajad leiab PÖFFi kavast (www.poff.ee) või Montoni blogist (blog.monton.ee).