Esmakordselt Eestis toimunud tudengifestivali Sleepwalkers þürii andis Grand Prix Sony kaamerakomplekti näol Moskva filmitudengile Sergei Lutðõðini lühimängufilmile "Portree", mis kujutab kunstniku eksirännakuid tänapäeva maailmas.

Parimaks dokumentaalfilmiks osutus Leedu Muusikaakadeemia filmi- ja teleosakonna neljanda kursuse tudengi Oksana Buraja "Ema", mis räägib asotsiaalse perekonna argipäevast, rõõmudest, muredest ja üksildusest.

Parima mängufilmina märkis þürii ära Taani tudengi Kenneth Kainzi filmi "Haruldane lind", mis räägib ühesilmsest mehest Halfdanist, kes ihkab oma puuduse tekitajale kättemaksu.

Þürii esimeheks oli tudengifestivalil Euroopa Filmikolledþi rahvusvahelise osakonna kursuste direktor Mads Egmont Christensen, kes juhatas Sleepwalkersil ka filmikooli. Þüriisse kuulusid ka Läti Kultuuriakadeemia professor Ansis Epners, Leedu Muusikaakadeemia professor Henrikas Sablevicius, Rootsi fotograaf ja filmireþissöör Alexander Kurlandsky, Tallinna Pedagoogikaülikooli professor Rein Maran, Turu Kunstiakadeemia animatsiooniosakonna kunstiline juht Priit Pärn ja filmireþissöör Jaak Kilmi.