Tallinnas aadressil Viru väljak 3 avati uus hotell, kus asub ka 152-kohaline restoran Monaco, sest samas majas asub Monaco vürstiriigi aukonsulaat.  Restorani peakokk on Oleg Alasi.

Alasi sõnul on restorani köögis kokku pandud maailma köökide head kogemused. Toidud ei ole seotud Monaco endaga, vaid Monacot külastavate ja seal elavate inimeste toitumisharjumustega. Kord aastas muutuva põhimenüü võtmesõnadeks on klassika moodsas võtmes, tervislikkus ja moekus.

“Monaco köögis on kolm maitseainet – sool, pipar ja suhkur –, ülejäänud on kõik maitsetaimed,” kinnitas peakokk.

Uudisena Eestis ja üldse kogu maailmas pakutakse nn Express-lunch’i. See on portselankandikul serveeritud valmis kolmekäiguline lõuna. Express-lunch’i  eeliseks on kiirus.

Restoran Monaco

Tallinn, Viru väljak 3

Avatud iga päev kl 12–23