Kusagil Tõrvas keebki ju kogu restoranielu selle ainsa hotelli ümber, kuid Tallinnas on teisiti. Aga ilmselt tekib sama küsimus paljude suuremate linnade hotellirestoranide puhul.

Peakokk Oleg Alasi juhtimisel on kokku pandud peale vaadates põnevana tunduv menüü, kus kokku saavad klassikaline ja kodune. Kodumaisust rõhutatakse: supp on menüü kohaselt eesti kalast, suitsuveis samuti eestimaine. Toidu kvaliteedi üle kurta ei saa – kõik on läbimõeldud ja maitsev. Brüleekreem on lisaks veel serveeritud kõige omapärasemal moel Köögi Komando ajaloos.

Õhtusöök nagu Helsingis

Olgem ausad, keskmise eestlase jaoks on Monaco muidugi kallis. Kui praed, nagu eespool mainitud suitsuveis, maksavad 250 krooni kanti, kaldub kolmekäigulise kaheinimeseõhtusöögi hind üle tuhande krooni. Ja see kuulub pigem juba Helsingi hinnaklassi.

Teisalt saab Monacos ka tunduvalt odavamalt hakkama. Kui võtta eelroaks lambalihapallid tšatšiki kastmega ja juurde supp eesti kaladest, saab kõht tervislikku toitu täis ja arve ei tee haiget.

Köögi Komando külastas Monacot hilisõhtul ning kogu restoranimeeskond oli vaid meie päralt. Seetõttu on raske hinnata, kuidas saavad teenindatud näiteks lõunatavad kliendid. Aga õhtuti ollakse Monacos püüdlikud. Midagi äärmiselt heldimapanevat on selles, kui noorukist ettekandja vabandab ette ja taha liig täis pandud supitaldriku pärast ning püüab taldriku ääri siis punastades pühkida.

Edetabel

Volga 18, Mercado 17, Toome 17, Moses 16, artjomi juures 16, monaco 16, Il Patio 14, Tige Tikker 12, Pärl 12