Riisi menüü on suhteliselt lühike (või peaks ütlema pikaks punnitamata?), suurusjärgus nii kaheksa pea- ja kolm magusrooga. Läbivaks teemaks on Aasia köök selle laiemas tähenduses kui üks-kaks riiki. Lisaks ülaltoodule on kaante vahel kirjas ka suupisted, joogivalik mullita veest kokteilideni ning lastemenüü, kus pole ei viinereid ega friikartuleid. Sümpaatne. Nagu ettekandjagi.

Komando alustab sinimerekarpidega (5.40), mis tulevad lauale kiirelt, enne kui tühi kõht jõuab pähe saata signaali, et kuhu nad jäävad. Karpidest jätkub kergeks kerepettuseks kahele. Järgmisena jõuavad lauda pearoad. Hiidkrevetid (9.50) ja kana (6.70) serveeritakse koos eraldi juurde tellitava (0.65) riisiga. Tuleb tunnistada, et mulje jätavad komandole mõlemad road, nii krehvtised krevetid kui ka kerge kana. Esimesed avavad oma teravusega hingamisteid ja teine viib lihtsalt keele alla. Portsjonidki paistavad silma sellega, et on paraja suurusega, jättes eelroa järel omajagu ruumi magustoidele.

Mango lassi sorbee (4.85) maitseb mõnus, nagu ka kirsi-kohupiimakook, mille kõrvale serveeritud jasmiiniteega käivad lisaks suhkrule-sidrunile kaasas ka mesi ja laim.

Teenindus on Riisis tähelepanelik. Kui teinekord kipuvad kasutatud nõud – eriti kui klient eesti keeles räägib – ettekandjate prioriteetide järjekorras jooksvalt tahapoole nihkuma, siis Riisis kaovad need laualt veel enne, kui häirivaks muutuvad. Ainuke, mille juures komando tõsiseid puudujääke avastab, on Mojito (5.43) – tehtud täpselt nii, nagu seda ei tehta, ja maitsemuljegi vastav.

Tervikuna on Riis sümpaatne koht, mida kannatab külastada, kui kõht korraliku elamuse järele korisema hakkab.