Täna maksab kontserdipilet 150 krooni. Alates kella seitsmest õhtul esinevad Noisi Nation (Eesti), H Blockx (Saksamaa) ja East 17 (Inglismaa).

Homse kontserdipäeva üksikpilet maksab 200 ja laupäevane 250 krooni. Kolme päeva pilet, mida saab täna osta vaid kontserdipaigast, maksab 500 krooni.

Meeli Jõgiste festivali korraldustoimkonnast tuletas meelde, et Rock Summeri kontserdiplatsil Tallinna Lauluväljakul saab ka telkida. "Lasnamäe poolsetest väravatest sisenedes jääb telkimisplats paremale alla rohelisele alale," selgitas Jõgiste. Ta kinnitas, et tavapäraselt valvab turvameeskond Lauluväljaku territooriumi ja ka telkimisplatsi ööpäevaringselt.

Rock Summer Festivali raames esinevad ainult Tallinnas H Blockx, Kelly Family, Paul Young ja Skunk Anansie. Mõlemas festivalilinnas, Tallinnas ja Riias esinevad tuntumatest nimedest ZZ Top ja East 17. Festivali tuntumatest esinejatest asutvad vaid Riias üles Björk ja Status Quo.

Makarov Muusik Managemendi president Jüri Makarov on varem tunnistanud Eesti Päevalehele, et Riia Rock Summer meelitab arvatavasti rohkem publikut kui Eesti kontserdid. Makarovi sõnul võivad 2000-3000 igal aastal Tallinnas Summeril käinud lätlast seekord tulemata jääda. Makarovi hinnangul on tõenäoline, et ka leedulased lähevad Riiga.

Homme Riias algavale Rock Summer Festivali kontserditele pileteid Eestist ei saa, selgitas Meeli Jõgiste festivali korraldustoimkonnast. Riia kolmepäevane Rock Summer Festivali pilet maksab veidi üle viiesaja krooni.

KIRSI KENDER