SILVI VRAIT

"Seitsme vapra" saadet ma üldiselt ei vaata, see paneb mind nördima. Olen kuulnud neid poisse meil muusikakoolis eraldi laulmas. Seal nad nagu eriti hästi hakkama ei saa, ilmselt võtab kõik muu palju aega. Nii et pole neid kõige paremast küljest veel kuulnud.

JAAK JOALA

Mis nad a cappella teevad, see mulle väga meeldib. Suur üllatus oli - kui suvel kõik need Turu tümpsbändlased ühes programmis olid - et need poisid otse laulsid ja puhtalt! Jah, olen ka 6-Packi kuulnud, milles kaks neist kaasa teevad. Minu meelest tasuks neil rohkem selle Noorkuuga tegelda, sellist sikspäkki on meil juba küll ja küll. Nad võiks võtta neljanda laulja, kui neil alumine hääl juures oleks...

KARE KAUKS

Ega meil peale Kiigelaulukuuiku ju vokaalansambleid eriti ole, selles on Noorkuu väga erandlik ja positiivne nähtus. Ja et nad esinevad vist enamasti otse.

Aga seda võin kurja õpetajana küll öelda, et eks nad, jah, on parajad lorud, "andekad lohed". Kui nad ka praegu ansamblina esinevad, siis solistidena peaksid nad endaga veel kõvasti tööd tegema. Koolis mis tahes stiiliks tugeva baasi alla saama. Nii et mis Eurovisioonile saatmisse puutub, siis - vara. Võib-olla kolme aasta pärast.

Ka 6-Packi olen natuke kuulnud. Poistebändid on maailmas praegu moes, miks mitte Eestis ka selles laadis shnitti võtta. Aga see 6-Pack tundub praegu väga toores asi, mõeldud on ainult välisele imidzhile.

MART SANDER

Tänavuse Valgre-konkursi zhürii liige

Rumala Noorkuuga olen ma jõululaulu linti teinud. Hästi laulavad, organisatoorselt on nad väga viletsad. Nad on suutelised tegema korralikku muusikat, aga... Valgre-konkursil tüdrukutega koos - Kuus Kuud oli selle asja nimi, olid nad tööd teinud. Aga muidu tundub, et nad ei viitsi eriti vaeva näha. Lihtsam on minna kommertsi peale ja teha lollust. Selle 6-Packi kohta ei taha ma midagi öelda. Täiesti mõttetu üritus. Aga noored inimesed, las teevad, kui tahavad.