“Reigi õpetaja” tegevus toimub 1642. aastal väikeses Hiiumaa külas Reigis ning Tallinnas. Peategelasteks on kirikuõpetaja Paul Lempelius ja tema noor naine Catharina, kes armub Stockholmist saabunud uude diakonisse Jonas Kempesse. See on lugu andestamisest, vihkamisest ja armastusest.

Etendust mängitakse Kuressaare lossipargi läheduses, vanas sadamaaidas Veski tänaval.

Osades: Peeter Raudsepp, Katariina Lauk, Robert Annus, Indrek Saar, Aarne Mägi, Kutt Kommel, Priit Lõhmus, Garmen Tabor, Hans Kaldoja ja Tiina Rebane.

Autor: Aino Kallas
Lavastaja ja dramatiseerija: Aare Toikka
Kunstnik: Hardi Volmer, Marge Martin
Muusika: Villu Veski

“Kirjad emale” on lugu kodust, emast ja pojast. Emale jääb oma poeg alati kalliks, keda koju oodata. Ja ürgalgeline kunstnik jääb igal ajal kunstnikuks, keda omaks pidada.

Lavastust mängitakse Muhumaal Koguva külas Tooma talu rehetoas.

Autor: Juhan Smuul
Lavastaja/ koostaja: Garmen Tabor
Mängivad: Anu Lamp ja Argo Aadli (Tallinna Linnateater)
Musitseerivad: tšellol Kaido Kelder, akordionil Tiit Kalluste

"Reigi õpetaja" 25., 26., 27., 28., 29. juulil kell 20 ja 1., 2., 3., 4., 5. augustil kell 20 Kuressaares Veski tänaval asuvas sadamaaidas. Piletid müügil Piletilevis ja Kuressaare Linnateatri kassas.

"Kirjad emale" 27., 28. juulil kell 15 ja 19; 3., 4. augustil kell 15 ja 19 ning 5. augustil kell 15 Muhu saarel Koguva külas Tooma talu rehetoas. Piletid müügil Piletilevis ja Kuressaare Linnateatri kassas.