— Samal ajal kui maailmas on elektrooniline muusika üha enam mõjutatud rokist ja ka vastupidi, teete teie endiselt sellist pehmet elektroonikat. Tegelikult oli teie eelmine plaat isegi rokilikum, aga uue plaadiga naasite vanade mustrite juurde. Miks nii?

— Kui me eelmise plaadi tegime, siis me lihtsalt tundsime end niimoodi süngelt, karmilt ja natuke depressiivselt. Ja kui seda plaati kuulata, siis on seda ka tunda. Kui me uut plaati tegime, siis me tundsime end palju paremini, positiivsemana ja n-ö popimana, meiega oli häid asju juhtunud ning me tundsime, et plaat peaks samuti nii kõlama. Me oleme alati valmis proovima uusi asju, ka rokielemente, näiteks lugu “Something Wrong” ongi põhimõtteliselt rokk. Aga me oleme bänd, kes teeb elektroonilist muusikat, ja me ei taha oma kõlasse ka liiga palju rokimõjutusi.

— Selle tuuri käigus esitlete uut, juba seitsmendat albumit “Relocated”. Kas te plaanite tulevikus veel plaate välja anda?

— Jah, kindlasti. Tuleval aastal anname välja kontsertplaadi koos DVD-ga ning lähitulevikus stuudioplaadi uue materjaliga.

— Mis on teie bändi üle 20-aastases ajaloos kõige parem aeg?

— Oleneb muidugi, kuidas vaadata, aga kindlasti oli meil väga hea algus, seega meie algusaastad. Ja kindlasti ka siis, kui me andsime välja eelmise plaadi “Sensor” ja tegime esimese kontserdi pärast 14 aastat. Ja me väga naudime oma praegust tegevust.

— 1990-ndatel olid teil rasked ajad – te ei leidnud endale kuidagi sobilikku plaadifirmat ja teie muusikat ei saatnud oodatud edu. Kuidas te sellest üle saite ja edasi tegutseda suutsite?

— Just nende raskete aegade pärast kirjutasime laulu “We Are Lovers”, see kirjeldab, miks me edasi tegutseme. Me oleme kolm sõpra, kes teevad koos muusikat ning armastavad muusikat ja plaatide tegemist. Ja vähemalt selles maailmas jätkame muusika tegemist, ükskõik milliseid halbu asju meiega ja meie ümber juhtub.

— Mis sa arvad, milline on elektroonilise muusika tulevik?

— Ma tõesti ei tea. Elektroonika on tänapäeval nii tähtis osa igast muusikastiilist, isegi kõige karmimad rokibändid kasutavad elektroonilisi elemente. Võimalik, et tulevikus mõjutab elektrooniline muusika rohkem teisi muusikastiile, mitte vastupidi.

— Mis või kes on olnud teie suurim mõjutaja ja inspiratsioon?

— Meile kõigile meeldis elektrooniline muusika ja me alustasime bändi just sellepärast, et mõtlesime ühel päeval, et peaksime proovima teha seda muusikat omamoodi ja looma oma arusaamad elektroonilisest muusikast. See oli meie bändi alguse puhul kõige olulisem asi. Mõjutusi on olnud erinevaid ja palju, ei saa nimetada kindlaid bände.

— Aga kas sul on praegu mõni lemmikbänd?

— Praegu meeldib mulle väga Coldplay.

— Nad on ka viimasel ajal elektroonilisest muusikast tugevalt mõjutatud.

— Jaa, see on väga lahe!

— Mida on Eesti publikul teie esinemiselt oodata?

— Nad võivad oodata head bändi, kes kutsub neid endaga koos pidutsema.