Raamat

John S. Mill. "Vabadusest". Kuulub demokraatlikku ühiskonnakorraldust puudutava kirjanduse klassikasse. Eriti soovitav lugeda nendel, kes võimu juures. Vabadus on kõikide pärisosa, mitte ainult valitutele.

Film

Aleksandr Kaidanovski. "Petroolimüüja naine". Rohkem näitlejana tuntud, varalahkunud Aleksandr Kaidanovski (1946-1995) kolmas film rezhissöörina on põnev draama, mis kujutab 50-ndate alguse Kaliningradi, kus linna komandeeritud uurija lahendab keerulist kriminaalasja. Suureks suliks osutub linnapea ise, türmist väljudes tuleb tal elatist teenida petroolimüüjana.

Kunst

Jüri Ojaveri "Osadus." Tallinna Kunstihoone galeriis avati reedel Jüri Ojaveri näitus pealkirjaga "Osadus". Ojaver jätkab oma interpretatsioone Kunstihoone teemadel, mis tõi talle preemia esimesel Sorose kunstikeskuse näitusel.

Kes pole veel käinud Eesti Kunstimuuseumis ja Tarbekunstimuuseumis avatud näitustel, kus on näha mitme muuseumi vaheline kunst, siis tasuks ka seal ära käis. Ja muidugi Kaljo Põllu suurnäitus Kunstihoones!

Muusika

Rock Summer Lauluväljakul. Muusikast pole mõtet rääkidagi - kõik teavad, et reedel-laupäeval minnakse summerdama. Kes on tõeline eesti muusika patrioot, on kindlasti kursis ka sellega, mis toimub välismaal. Kindlasti tuleks endale hankida Erkki-Sven Tüüri uus plaat, millel on tohutu rahvusvaheline menu.